27858
Książka
W koszyku
Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką. Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść.[Lubimy czytać].
Status dostępności:
Wypożyczalnia Kiszkowo
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 P (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach 296-[303].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej