28437
Book
In basket
Beata i Igor – praktykulinarni.com W kuchni wyznają zasadę, że można jeść wszystko: jedzenie to przyjemność, ale też paliwo, od którego zależą samopoczucie i poziom energii. W najnowszej książce znajdziesz 110 pomysłów na pełnowartościowe, wegetariańskie obiady, dodatki i desery, które następnego dnia idealnie wpasują się do lunchowego pudełka. A wszystko prosto i szybko, z ogólnodostępnych produktów: roślin strączkowych, kasz, makaronów, nabiału, jajek i oczywiście rozmaitych warzyw. Przy każdym przepisie podana jest wartość kaloryczna oraz podpowiedź, jak zmienić danie, wykorzystując inne składniki. Smaki? Jak zawsze u Praktykulinarnych: z różnych zakątków świata. Dhal z soczewicy, hash z serem halloumi, fasolowa fajita z makaronem, udon z warzywami i jajkiem, okonomiyaki, empanady z ciecierzycą, biryani, pad thai z tofu i jackfruitem, paella z kwiatem bananowca, curry „wurst”, kleftiko wegetariańskie, pudding chia z mango, granola kawowa i wiele, wiele więcej!
Availability:
Wypożyczalnia Kiszkowo
There are copies available to loan: sygn. 64 P (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Przepis to tylko inspiracja.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again